fbpx

RÓLUNK

2021 februárjában szerettünk bele a Vértes lábánál egy kis telekbe és a rajta álló csehszlovák faházba, amelyhez a 80-as években építettek hozzá egy kis nyaralót. A fürdőszoba és konyha nélküli ház bár lerobbant volt, mégis láttunk benne fantáziát és elképzeltük, milyen lehetne felújítva… 

A faházzal egybeépített kőháznak gyakorlatilag csak az alapját és a falait tartottuk meg, minden más átépítésre került, új dizájnt kapott és kb. 6 hónap alatt lett olyan, amilyen most a fotel csókakő. 

Kata, akinek nem volt idegen a házfelújítás és Adél, akinek igen : ) Sokszor saját egyéb munkáinkat félretéve, családi életet nem kímélve voltunk részesei az építkezésnek a kezdetektől az utolsó simításokig.

Csókakő pedig a szívünk csücske lett.. Aki vidéken nőtt fel, mint mi, annak lételeme időről időre a város zajától való elvonulás. Ha városi gyerek vagy, akkor pedig csak gyere és próbáld ki, milyen az erdő mellett lakni és szarvasokkal találkozni, amikor reggel kilépsz a kapun. Ez a kis falu a Vértes lábánál tökéletes hely, hogy elvonulj és csak magadra/magatokra figyelj!